iFind är med dig var du än rör dig!

Kan laddas ner gratis via AppStore, Playstore samt
Marketplace

Servicenavigatorn som alltid är med dig

Finlands första produkt- samt tjänstpresenterande mobilapp

Nära dig-funktionen

Med nära dig-funktionen kan du se alla närmaste annonser. Nära dig-synligheten uppdateras i realtid och visar alltid dig de närmaste annonserna

Kategorier

Vi har skapat kategorier av de mest allmänna annonserna för att underlätta sökningen. När du öppnar en kategori ser du de företgaen som hör till denna kategori i rangordning beroende på avståndet.

Vad söker du

Med ”Vad söker du”-funktionen kan du söka efter vad som helst.

Visualisering

iFind är en exeptionellt visuell tjänst. Med det breda bildmaterialet får du ett bättre begrepp om tjänsten i fråga. Vi nöjer oss inte endast med ”Knappnålar på kartan”-information.

Mångsidigt innehåll gällande objektet.

Brett bildsortiment, utmärkt snabbkontaktfunktion, mångsidiga möjligheter samt det simpla sättet att använda appen erbjuder vem som helst ett flexibelt sätt att söka information samt att ta kontakt med önskad tjänst eller objekt.

Fördelarna med en mobilapp

”En mobilapp är fri från alla störande faktorer. Internets informationsflöde är enormt och det praktiska användandet börjar vara svårt att kontrollera. Användaren vill sköta sitt ärende snabbt men av någon anledning betyder ”snabbt” en timme. Pop-up fönster, skadeprogram samt blinkande ljus i reklamer tar på krafterna och slösar tid samt energi. Detta leder också till att frestelsen är stor att kunden istället väljer en konkurrent då det går så lätt att bara klicka sig fram. För företaget samt för deras kunder är dessa faktorer störande. I användandet av en mobilapp är man fri ifrån allt det som skulle kunna föra kundens uppmärksamhet till ett annat ställe.”
-Antti Numminen, Tieto

Hitta dessa bland våra tjänster

Skärmbilder

Exempel på hur en tjänst kan se ut i iFind

Ladda ner iFind-mobilapplikationen